Müslüman aleminin heyecanla beklediği, birlik ve beraberliğe en çok vurgu yapılan ay olan Ramazan Ayı’nın ruhu belediyemiz tarafından halka açık iftar sofraları ve bir dizi etkinlik ile yaşatılacak.

Milli ve manevi değerleri yaşatmak amacıyla Ramazan ayı boyunca her gün halka açık iftar verecek olan Belediyemiz, Belediye bahçesinde gerçekleştirilecek iftar yemeklerinde komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesi, vatandaşların kaynaşma ve dayanışma duygularının artırılması amacıyla programlar düzenlenecek.

Diğer taraftan, belediyemiz tarafından tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin yüzü Ramazan ayında da güldürülmeye devam edecek. Ramazan ayı boyunca 500 aileye erzak kolisi yardımı ile günlük sıcak yemek servisi yapılacak.

MÜBAREK RAMAZAN AYI ÜLKEMİZE BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

11 ayın sultanı Ramazan’ın ülkemize huzur ve barış getirmesini dileyen Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK “Yeni bir Ramazan ayına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu ay manevi ikliminden herkesin faydalanmaya çalıştığı eşsiz bir ay. O yüzden bizler de bu mübarek ayın ikliminden olabildiğince faydalanmaya gayret edeceğiz. Lice Belediyesi olarak bu yıldan itibaren Ramazan ayının ruhuna uygun ilgiyle takip edilecek etkinlikler düzenleyeceğiz. Şimdiden tüm Liceli Hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

İp Adresiniz: 54.221.73.186
Server Time: 2017-12-11 15:23:33