Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK mesajında, on bir ayın sultanı olan ve Müslümanların büyük bir özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif’in tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirdiğini ifade etti.

Ramazan ayının tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesi dileğinde bulunan Sayın Sinan BAŞAK, “Af, mağfiret ve bereket ayı olan, ‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olarak müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

“Manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuştuk” diyen Sayın BAŞAK, Ramazan ayının, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu hatırlattı.

Sayın BAŞAK: “Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın şehrimize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

İp Adresiniz: 54.221.73.186
Server Time: 2017-12-11 15:23:18