Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlikte engelli çocuk ve gençlere Diyarbakır’ın tarihi ve turistik mekanları ile Eğil ilçesi gezdirildi.

Geziye Özel Umut Güneşi özel Merkezi, Cumhuriyet İlkokulu Zihinsel Engelliler Alt Sınıfı öğrencilerinin yanı sıra Lice Anadolu Lisesi, Ahmet Toprak ÇPL, Demirçelik ortaokulu ve Mevlüt İlgin Ortaokul öğrencileri ile velileri katıldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK yaptığı açıklamada, toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmaları gerektiğini belirtirken, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” Dedi.