Belediyemiz ücretsiz hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İlçe merkezinde hizmete giren ücretsiz Hastane Nakil Aracı ile özellikle hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza semtlerinden hastaneye, hastaneden de semtlerine nakil hizmeti verilmeye başlandı.

Tamamen ücretsiz olarak verilecek hizmetten tüm vatandaşlarımızın en iyi şekilde faydalanabilmesi için ilçenin belirli yerlerinde tespit edilen hareket noktalarından servis araçlarına binmeleri yeterli olacak. Hafta içi her gün Saat:08.00 ile 17.00 arasında hastaneye gitmesi gereken vatandaşlarımızı belirlenen noktalardan alacak olan servis aracı, varış noktası olan hastaneye ulaştıktan sonra buradan şehir merkezine ve semtlerine gidecek vatandaşlarımızı alarak ring servisine devam edecek.

Kaymakamımız ve Belediye başkanımız Sayın Sinan BAŞAK konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Görevi devraldığım ilk gün Liceli hemşerilerimin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade etmiştim. İşte bu gaye ile başladığımız çalışmalar kapsamında tüm kesimlerden vatandaşlarımızın semtlerinden hastaneye ve hastaneden semtlerine ulaşım konusunda ciddi bir mağduriyet yaşadıklarını tespit ettik. Sevgili Licelilerin bu mağduriyetlerinin giderilmesi amacı ile hem konforlu hem de ücretsiz olan bu hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm Liceli hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Deneme seferlerine başlayan servis aracımızın en verimli şekilde çalışabilmesi için hareket saatleri ve durakları, ihtiyaca göre tespit edilip en kısa zamanda resmi internet sayfamızdan ve Facebook sayfamızdan duyurulacak, ayrıca tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla görebileceği noktalarda ilan edilecektir.

İp Adresiniz: 54.162.166.214
Server Time: 2017-11-25 09:27:15