10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü ilçemizde Lice Aile Destek Merkezinde düzenlenen törenle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında ilk program Lice Aile Destek Merkezinde düzenlendi.Kaymakamımız ve Lice Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sinan BAŞAK ve çok sayıda protokol üyeleriyle birlikte polis memurlarının katıldığı programda, Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından sinevizyon gösterimi ve tiyatro etkinliği yapıldı.

Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Sinan Başak ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine geçerek , Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü vesilesiyle verilen yemekte polislerin gününü kutladı.