Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Sinan BAŞAK, Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl dönümü kapsamında İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisleri ziyaret ederek, polis haftasını kutladı.
Sayın Sinan BAŞAK yaptığı açıklamada, "Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümünü içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutluyorum. Ülkemizin ve milletimizin huzur - güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir.
Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu güne kadar Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini sağlama, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmaktadır.
Türk polisi, bağrından çıktığı bu milletin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakârca vazifesini yürütmektedir.
 Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatı mensuplarının anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

İp Adresiniz: 54.156.92.138
Server Time: 2017-08-20 13:33:24